Tratamentele chiropractice regulate sunt disponibile pentru oameni de toate vârstele.

Multe persoane în vârstă nu sunt conştiente de beneficiile remarcabile care sunt posibile prin intermediul acestei terapii.

La CHIROMEDICA Health & Wellness Center, o parte dintre pacienţii noştri au vârste de 50, 60, sau chiar 70 ani şi se bucură, de asemenea, de beneficiile de sănătate ale tratamentelor chiropractice.

Fie că este vorba de eliberarea durerii articulare, îmbunătăţiri ale activităţilor zilnice sau capacitatea de a ţine pasul cu nepoţii lor, vârstnicii apreciază avantajele pe care le oferă tratamentele chiropractice vieţii lor de zi cu zi.

tratamentele chiropractice

Beneficii generale pentru persoanele în vârstă


Revenirea la o mai bună funcţionare a coloanei vertebrale poate ajuta la îmbunătăţirea stilului de viaţă a persoanelor cu vârsta de peste 55 de ani, inclusiv mobilitatea, vitalitatea, rezistenţa şi pofta de mâncare.

Mulţi dintre pacienţi confirmă îmbunătăţiri ale simptomelor artritice şi ale altor boli cronice, de multe ori asociate cu procesul de îmbătrânire. Tehnicile de tratament sunt modificate în funcţie de vârstă şi de alţi factori, pentru a permite un comfort şi rezultate maxime.

 

Beneficiile specifice pentru persoanele în vârstă includ următoarele:

1. Calmarea durerii

Medicina tradiţională pentru ameliorarea durerii maschează de multe ori simptomele şi poate duce la efecte secundare neaşteptate. Chiropractorii sunt instruiţi în mod special pentru a oferi ameliorarea durerii pacienţilor fără medicamente.

Tratamentul chiropractic este, prin urmare, un tratament care se desfăşoară în condiţii de siguranţă şi un tratament eficient de sănătate pentru eliminarea durerilor pacienţilor. De exemplu, multe tulburări biomecanice ale coloanei vertebrale sunt legate de alinierea incorectă a vertebrelor care au un efect radiant de durere asupra ţesuturilor moi înconjurătoare. Tratamentul pentru aceasta este ajustarea chiropractica.

2. Condiţii îmbunătăţite şi echilibru

Pe lângă alte efecte, receptorii de la nivelul articulaţiilor posterioare cervicale furnizează semnale la creier care ajută pacientul să stabilească poziţia capului în raport cu restul corpului. Odată cu înaintarea în vârstă, defecte uşoare la nivelul articulaţiilor vârstnicilor pot afecta semnalele şi duce la o pierdere în sensul de conştientizare a corpului. Pe măsură ce situaţia se deteriorează, pacientul se bazează mai mult pe vedere pentru a localiza poziţia membrelor. Acest lucru, la rândul său, are ca rezultat pierderea echilibrului pacientului şi coordonarea acestuia.

Tratamentul chiropractic a dus la îmbunătăţirea funcţiei, în multe cazuri, prin ajustarea articulaţiilor aliniate necorespunzător şi îmbunătăţirea comunicării la creier, astfel încât echilibrul şi coordonarea sunt îmbunătăţite.

3. Îmbunătăţirea amplitudinii mişcărilor

Mulţi sportivi se adresează chiropractorilor pentru a-şi îmbunătăţii amplitudinea mişcărilor.

Din acelaşi motiv, persoanele în vârstă pot beneficia de tratamente chiropractice.

Tratamentele chiropractice pot duce la o îmbunătăţire a capacităţii pacientului de a merge pe jos, de a se întoarce, de a se apleca şi chiar de a alerga după nepoţi.

Cu cât este mai activă o persoană, cu atât mai bună este starea generală de sănătate.

Cu atât sunt mai puţine afecţiunile cronice şi cu atât mai redusă nevoia de îngrijire medicală la domiciliu.

4. Încetinirea degenerării articulare

Toate articulaţiile tind să se uzeze în timp. Scopul tratamentelor chiropractice este de a corecta alinierile incorecte astfel încât articulaţiile sunt normalizate şi uzura este redusă la minimum de-a lungul timpului.

Aceste tratamente sunt deosebit de importante pentru reducerea efectului de artrită degenerare articulară.

5. Tratament fără medicamente

Un beneficiu distinct al tratamentului chiropractic pentru persoanele în vârstă, şi nu numai, este faptul că abordarea chiropractică este lipsită de medicamente.

Acest lucru poate fi deosebit de important pentru pacienţii mai în vârstă care iau alte medicamente şi ar putea fi sensibili la medicamente sau mai sensibili la efectele secundare ale acestora.
Persoanele în vârstă nu trebuie să sufere de durere şi disconfort în tăcere. Tehnicile şi procedurile utilizate în clinica noastră sunt blânde şi pot fi eficiente pentru o varietate de probleme.

Dacă sunteţi o persoană cu o vârstă înaintată vă recomandăm să luaţi în considerare chiropractica pentru reducerea durerii.

Abordaţi preventiv problemele de mişcare, de echilibru, de coordonare sau diferite dureri.

Vă rugăm să sunaţi la 0771 024 163 pentru a programa o consultaţie.

În cadrul clinicii CHIROMEDICA Health & Wellness Center îşi desfăşoară activitatea chiropractori cu o vastă experienţă în abordarea afecţiunilor coloanei vertebrale şi a problemelor musculare, iar scopul nostru este de a trata aceste afecţiuni, oferind o metodă de tratament cu efecte de lungă durată.

Grija noastră este sănătatea dumneavoastră !

Vă aşteptăm cu mult drag la CHIROMEDICA Health & Wellness Center !

PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE

Chiromedica - Health & Wellness Center

Str. Oltului Nr. 47
400600 Cluj-Napoca
Romania
Phone: 0770296601
Secondary phone: 0771024163
Orar de functionare:

luni 
marți 
miercuri 
joi 
vineri 
  1. august 31, 2018

    Ma numesc Lucian Andreitu si sunt pacientul D-lui Ababi Radu. Pe baza indicatiilor primite de la dansul si a dietei personalizate, in decurs de 2 luni si jumatate, am reusit sa slabesc 20 de kg. Sunt foarte multumit de acest rezultat si doresc sa colaborez cu dansul in continuare, deoarece obiectivul meu este sa mai slabesc inca 20 de kg.
    Respectuoase multumiri, profesionalismului D-lui Ababi Radu
    si echipei Chiromedica, pe care îi recomand cu toata increderea.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

2018 © Copyright - CHIROMEDICA - Health & Wellness Center

Digital Marketing by onedigital

error: Content is protected !!