Aţi suferit un accident? Aveţi un traumatism articular? La CHIROMEDICA Health & Wellness Center puteţi beneficia de un remediu nou, cu succes folosit în tratarea traumatisme articulare, acesta fiind chiropractica. .

traumatisme-articulareDislocaţia este o leziune de natură mechanică, şi se referă la procesul de deplasare parţială sau totală a capetelor osoase într-o articulaţie.

În general, acesta se produce în urma unui şoc puternic (căzătură) sau din cauza unei mişcări bruşte, anormale, care suprasolicită articulaţia.

Cele mai frecvente sunt dislocările de umăr şi şold, dar se pot produce şi la nivelul articulaţiilor genunchiului, cotului, încheietura mâinii, etc.

Se manifestă prin durere intensă, anxietate, umflătură (edem), impotenţă funcţională, şi deformarea vizibilă a regiunii.

Dislocaţia trebuie tratată cât mai rapid posibil. Tratamentul disclocației articulare urmăreşte în primul rând repunerea oaselor deplasate din articulaţie, dar şi controlul durerii şi limitarea tumefierii ţesuturilor moi, periarticulare.

tratament pentru traumatisme articulare

Aceste obiective pot fi atinse prin chiropractă – manipulare osteoarticulară.

În urma manipulării oasele deplasate sunt repuse în poziţie normală – durerea şi umflătura dispar în câteva zile.

Tratamentul nu este dureros. Manipularea va fi precedată de manevre specifice pentru relaxare, şi totodată încălzire a musculaturii din zona afectată, pentru executarea cu succes a repunerii.

Traumatisme articulare – tratament nedureros la CHIROMEDICA Health & Wellness Center

– presupune 1-2 şedinţe – în funcţie de gravitate.

Scopul nostru este de a trata traumatisme articulare, oferind o metodă de tratament care permite revenirea pacientului la activităţile zilnice într-un interval de timp cât mai scurt.

În cadrul clinicii CHIROMEDICA Health & Wellness Center îşi desfăşoară activitatea chiropractori autorizaţi, cu o vastă experientă în abordarea acestor afecţiuni, iar scopul nostru este de a trata traumatisme articulare, oferind o metodă de tratament cu efecte de lungă durată şi revenirea pacientului la activităţile zilnice într-un interval de timp cât mai scurt. Dacă traumatismele articulare vă împiedică să vă desfăşurai activităţile zilnice, contactaţi-ne cu încredere pentru a afla mai multe detalii.

Grija noastră este sănătatea dumneavoastră !

Vă aşteptăm cu mult drag la CHIROMEDICA Health & Wellness Center !

 

PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE

Chiromedica - Health & Wellness Center

Str. Oltului Nr. 47
400600 Cluj-Napoca
Romania
Phone: 0770296601
Secondary phone: 0771024163
Orar de functionare:

luni 
marți 
miercuri 
joi 
vineri 

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.