Cervicobrahialgie – Tratament fără durere la CHIROMEDICA Health & Wellness Center.

În cadrul CHIROMEDICA Health & Wellness Center puteţi beneficia de o metodă nouă, cu succes folosită în tratarea cervicobrahialgiei: chiropractica.cervicobrahialgie

Cervicobrahialgia poate fi definită ca un sindrom dureros al regiunii cervicale şi regiunii umărului.

Principala cauză o reprezintă discopatiile cervicale – mai ales la femei în jurul vârstei de 50 de ani sau herniile de disc, dar poate apare şi în urma unor traumatisme, leziuni tumorale, unele afectiuni intratoracice.

Simptomatologia este dominată de durere. Acesta poate avea debut acut sau insidios, cu agravare progresivă. În general durerea este unilaterală, şi poate iradia în umăr şi membru superior, traiectul brahialgiei depinzând de rădăcina atinsă a plexului brahial. Durerea se intensifică la tuse, strănut si la mişcările coloanei cervicale. Apare uneori nocturn si cedează la repaus.

De asemenea, poate apărea limitarea amplitudinii unor mişcări – aceste mişcări amplificând durerea. Uneori se asociază cu compresiunea arterei vertebrale, producând hipoxie cerebrală: dureri de cap, ameţeli, migrene.

Cervicobrahialgie – Tratament

Urmăreşte

  • ameliorarea/eliminarea durerii,
  • creşterea mobilităţii,
  • încetarea efectelor negative asupra membrelor prin care trece nervul presat (parestezii, amorţeli, diminuarea reflexelor), asigurând astfel revenirea pacientului la activităţile zilnice.

Atingerea acestor obiective devine posibilă prin chiropractică.

Tratamentul constă în manipularea cervicală, prin care nervii cranieni nu mai sunt presaţi iar circulaţia sangvină revine la normal simptomele amintite disparand.

Terapia nu este dureroasă. Manipulările vor fi precedate de manevre specifice pentru relaxarea şi încălzirea musculaturii din zona afectată, având drept scop detensionarea musculaturii cervicale pentru executarea cu succes a repoziţionării discurilor intervertebrale.

Tratamentul pentru cervicobrahialgie presupune aproximantiv 4-6 şedinţe – în funcţie de gravitate, cu o frecvenţă de o şedinţă/săptămână.

În cadrul clinicii CHIROMEDICA Health & Wellness Center îşi desfăşoară activitatea chiropractori autorizaţi, cu o vastă experientă în abordarea afecţiunilor coloanei vertebrale, iar scopul nostru este de a trata cervicobrahialgia, oferind o metodă de tratament cu efecte de lungă durată şi revenirea pacientului la activităţile zilnice într-un interval de timp cât mai scurt. Daca cervicobrahialgia vă impiedică să vă desfăşurai activităţile zilnice, contactaţi-ne cu încredere pentru a afla mai multe detalii.

 

Grija noastră este sănătatea dumneavoastră !

 

Vă aşteptăm cu mult drag la CHIROMEDICA Health & Wellness Center !

PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE

Chiromedica - Health & Wellness Center

Str. Oltului Nr. 47
400600 Cluj-Napoca
Romania
Phone: 0770296601
Secondary phone: 0771024163
Orar de functionare:

luni 
marți 
miercuri 
joi 
vineri 


 

  1. ianuarie 25, 2018

    În urma radiografie coloana cervicală și toracică:Sindrom cervico_brahial și Scolioza prin anomalie toracică regiune toraco_ lombară.Apoi la RMN Modificari degenerative Discovertebrale CDL.Protruzii mediana C3_C4si C6_C7.Protruzii discale1/3.Multipli nodi Schmorl dorsali lombari.Protruziile șanț mici.Protruzie intrapiramidala Dr.L4_L5.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.