obezitate

Tratament obezitate

Click aici și vezi persoanele care au avut rezultate rapide cu planurile noastre. 

Cu noi ai rezultate garantate sau primești banii înapoi! 

 

 

Tratament obezitate prin nutritie și mișcare

 

Tratamentele de obezitate au doua obiective:

 • Obținerea unei greutati sănătoase.
 • Menținerea unei greutati sănătoase.

 

Persoanele care suferă de obezitate sunt deseori descurajate, deoarece consideră că trebuie să piardă multe kilograme înainte de a obține beneficii.

Nu este adevarat.

Orice persoană obeză care pierde doar cinci până la zece la sută din greutatea corporală va avea o îmbunătățire semnificativă a sănătății. Aceasta ar însemna între 5-10 kilograme pentru o persoană obeză care cântărește 110 kilograme.

Este important ca pacienții să-și își dea seama că o mică scădere în greutate este un început bun și o mare realizare.

Experții au descoperit că persoanele obeze care pierd kilogramele mai lent și în mod constant,  câte unul sau două kilograme în fiecare săptămână, au mai mult succes în menținerea greutății atunci când au atins greutatea dorită.

 

Pierderea permanentă în greutate este cel mai sănătos realizată ca urmare a:

 • cresterii activitatii fizice,

 • schimbării modului în care și mai ales când manancați,
 • modificarea comportamentului.

 

tratament obezitate cluj

Schimbări dietetice pentru combaterea obezității

 • Nutitioniștii de la Chiromedica Health & Wellness Center îi sfătuiesc pe cei obezi să-și reducă consumul zilnic de calorii și să consume mai multe fructe, legume și cereale integrale.
 • Este important ca dieta dvs. să fie variată –  trebuie să vă hrăniți bine și trebuie să continuați să vă bucurați de gusturile diferitelor alimente.
 • Consumul de zahăr, anumiți carbohidrați rafinați și unele grăsimi trebuie reduse semnificativ.
 • În mod ideal, ar trebui să lucrați cu nutritionistul dumneavoastră, cu un dietetician și / sau cu un program bine realizat de pierdere în greutate.

 

Încercarea de a pierde în greutate rapid prin dieta înfometării implică următoarele riscuri:

 • Puteți dezvolta probleme de sănătate
 • Probabil veți avea deficiențe de vitamine
 • Șansele de eșec sunt semnificativ mai mari

 

 

Tratament obezitate – activitatea fizica

 

Cu cât vă mișcați mai mult corpul, cu atât mai multe calorii ardeți. Pentru a pierde un kilogram de grăsime trebuie să ardeți 8.000 de calorii.

 

 • Plimbarea rapidă este o modalitate bună de a începe să creșteți activitatea fizică dacă sunteți obez.
 • Combinarea activității fizice crescute cu o dietă bună va crește semnificativ șansele de a pierde în greutate cu succes și permanent!
 • Încercați să găsiți activități pe care le puteți integra în rutina zilnică. Orice lucru care devine parte din viața ta de zi cu zi, înglobat în stilul tău de viață existent, este mult mai probabil să devină un obicei pe termen lung.
 • Dacă utilizați liftul, încercați să coborâți unul sau două etaje înainte de destinație și să vă plimbați pe restul traseului.
 • Puteți încerca la fel în cazul în care conduceți mașina sau luați orice formă de transport public – coborâți mai devreme și umblați puțin mai mult pe jos pana la destinatie.
 • Dacă unul dintre magazinele dvs. preferate se află la câțiva pași, încercați să vă lăsați mașina acasă. Mai multe studii au arătat că majoritatea drumurilor facute cu mașini în afara orelor de vârf sunt de mai puțin de un kilometru lungime – putem merge pe jos cu toții un kilometru și ar trebui să o și facem!

 

Dacă sunteți obez sau aveți anumite probleme de sănătate, consultați-vă cu un specialist înainte de a vă intensifica activitatea fizică.

tratament obezitate cluj

 

În cadrul CHIROMEDICA Health & Wellness Center își desfășoară activitatea persoane specializate în nutritie și dietetica. Aceștia vă stau la dispoziție cu informații și ajutor susținut pentru a vă îndruma spre a vă atinge scopurile fixate de dumneavoastră, mai ales dacă vă căutați un tratament obezitate.

 

Rezultatele sunt GARANTATE 100%

Începe să slăbești și tu cu noi acum!

 

Grija noastră este sănătatea dumnevoastră !

 

Vă așteptăm cu mult drag la CHIROMEDICA Health & Wellness Center!

 

PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE

Chiromedica - Health & Wellness Center

Str. Oltului Nr. 47
400600 Cluj-Napoca
Romania
Phone: 0770296601
Secondary phone: 0771024163
Orar de functionare:

luni 
marți 
miercuri 
joi 
vineri 

         

„*Disclaimer” Rezultatele promise nu pot fi garantate în cazul în care pacientul nu respectă planul alimentar personalizat stabilit de comun acord, conform preferințelor sale alimentare. Rezultatele promise se stabilesc împreună cu pacientul, în funcție de gradul de supraponderabilitate a fiecaruia și diferă de la caz la caz. (ex: un pacient de 150 kg poate slăbi și 10 kg/lună, pe când un pacient de 75 kg va slăbi maxim 5 kg/luna).

 

Cu noi ai rezultate garantate sau primești banii înapoi! 

         

         

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

2018 © Copyright - CHIROMEDICA - Health & Wellness Center

Digital Marketing by onedigital

error: Content is protected !!