Rezultate nutritie Cluj

Află cum să îți alegi un nutriționist bun cluj. Click aici…

 

Cu noi ai rezultate garantate sau primești banii înapoi! 

În continuare, vă prezentăm o parte din rezultate nutritie cluj obținute în cadrul CHIROMEDICA Health & Wellness Center:

 

 

 

 

 

„Recomand CHIROMEDICA Health & Wellness center și în special pe dl. Ababi Radu. Cu ajutorul primit în numai 2 luni am scăpat de 13 kilograme cu un meniu personalizat oferit în funcție de preferințele mele culinare și de job!

Nu am crezut că voi ajunge aici. Voi merge mai departe! Îmi dă o nouă speranță de viață!

Mulțumesc. 

Uta Cătălin”

 

„După naștere am rămas cu multe kilograme bune…..dulapul meu cuprindea două tricouri, o pereche de colanți și alte haine din categoria „poate o să mai slăbesc”. La reduceri nu apucam să îmi cumpăr mai nimic și ieșeam frustrată din magazin când realizam câte am de pierdut cu aceste kilograme în plus.

Am decis că trebuie să fac ceva în acest sens, iar varianta cea mai sigură este vizita la un nutriționist bun. Am studiat un pic „piața” și așa am ajuns la CHIROMEDICA Health & Wellness Center, la nutriționistul Ababi Radu care mi-a realizat un plan personalizat de slăbire.

Deși am fost speriată la început și mi-a fost greu să renunț la obiceiurile alimentare nesănătoase, rezultatele au venit repede, astfel încât, în 6 săptămâni am slăbit 11 kg (și continuăm).

Hainele au început să mă cuprindă, încrederea în mine să crească!

Îl recomand cu mare drag pe Ababi Radu pentru implicare și profesionalism!

Latco Isabella”

 

 

 

„Am ajuns la această clinică însoțindu-l pe soțul meu la chiropractician și astfel am aflat de nutriționistul
Radu Ababi.

Atunci am hotărât să îmi fac o programare, deoarece nu mai reușeam să scap de kilogramele acumulate în plus, cu nici o dieta. Precizez că de-a lungul timpului, am încercat nenumarate diete, dar fără rezultat, sau dacă reușeam să slăbesc, mă îngrășam la loc.

După primul consult, am primit un plan alimentar personalizat, ținându-se cont de stilul meu de viață, dar și de programul de muncă. Am avut voie să mănânc toate alimentele care îmi plac și am învățat să le gătesc într-un stil sănătos.

Până la următorul consult, la 2 săptămâni, am reușit să slăbesc 5,5 Kg și asta m-a ambiționat și mai mult.

Vedeam cum scad kilogramele cu fiecare săptămână care trecea și au început să vadă acest lucru și apropiații mei.

În 6 luni am reușit să slăbesc 28 de Kg.,mâncând ceea ce îmi place și mi-am dat seama că aceasta nu e o cură de slăbire, ci un stil de viață pe care trebuie să îl urmez.

Acum am mai multă încredere în mine și sunt mai plină de viață.

Și toate acestea datorită nutriționistului Radu Ababi, căruia vreau să îi mulțumesc că m-a ajutat și m-a susținut în tot acest timp.

În urma acestei experiențe mi-am dat seama că pentru a slăbi eficient este nevoie în aceeași măsura de
ambiție dar și de îndrumarea unui nutriționist bun.

Recomand cu încredere serviciile acestei clinici !

Iulia”

 

 

 

„Pentru mine data de 27 august a fost data când am luat hotărârea că trebuie să fac ceva în privința greutății mele. Kilogramele se tot acumulau și parcă lucrurile scăpaseră de sub control. Atunci, printr-o cunoștință care a slăbit multe kilograme, într-un interval scurt de timp….am ajuns la CHIROMEDICA Health & Wellness Center, la nutriționistul Ababi Radu.

Am știut ca doar cu ajutor voi reuși să slăbesc, deoarece de-a lungul anilor am mai încercat eu tot felul de diete, dar fără rezultat, sau dacă reușeam să slăbesc, mă îngrășam la loc.

În capul meu motivația maximă exista, dar când nutritionistul Ababi radu mi-a spus ce presupune programul personalizat pentru mine, m-am speriat putin…..

Apoi, încet am învățat cum să-mi pregătesc toate ingredientele, să îmi pregătesc mâncarea pe mai multe zile (ca să nu existe scuza că nu am avut timp 🙂  )și cu multă voință și ambiție, dar și cu ajutor și support din partea familiei și din partea nutriționistulul meu, am reușit să slăbesc 26 de kg în 5 luni. rezultate nutritie cluj ababi radu chiromedica

 Am primit un plan alimentar personalizat după gustul și stilul meu de viață. Am avut voie să mănânc toate alimentele care îmi plac, iar dacă până acum când ziceam dietă sau cură de slăbire,  gândul mă ducea la semințe,frunze de salată și alimente scumpe….acum am văzut că se poate slăbi cu mâncare absolute normală, de zi cu zi. Satisfacția era maximă când vedeam cum de la săptămână la săptămână kilogramele scadeau.

Aceasta nu a fost o simplă cura de slăbire, este un mod de viață, unul ordonat pe care toți ar trebui să-l avem.

De aceea de 3 luni mă mențin la această greutate, fără nici un efort.

 

Țelul meu a fost ca până la Crăciun să îmi schimb garderoba😊 și exact asta am și făcut…AM REUȘIT SĂ MĂ TRANSFORM.

 

 Acum sunt un alt om. Am mai multă încredere în mine, sunt plină de viață, de energie și toate astea doar cu ajutorul nutriționistului Ababi Radu, căruia îi sunt recunoscătoare.

Deci, se poate și totul depinde doar de noi, de cât de tare ne dorim acest lucru.

Vă mulțumesc din suflet pentru tot, pentru că sunt sănătoasă, fericită și pentru că mă pot bucura din plin de viață.😊”

 

Ursache Cristina

 

 

 

 

Am aflat de nutriționistul ABABI RADU de la băiatul meu. Deoarece aveam probleme cu greutatea, fiul meu a insistat să mă duc la un consult. După multe insistențe, am acceptat să mă duc la un consult.

 Am mers neîncrezătoare deoarece de-a lungul timpului am văzut diverse rezultate la diferite persoane care au slăbit cu anumite diete, dar după o perioadă scurtă de timp au revenit la acceiași greutate sau chiar mai mare.

În urma consultului din data de 04.11.2017 am primit planul alimentar făcut după preferințele mele, în 24 de ore de la consult și m-am apucat, neîncrezătoare din nou, să îl țin.

După 2 săptămâni, am venit la primul reconsult și am avut rezultate bune, slăbisem 3 kg  cu toate că mâncam ce îmi place. După aceea am continuat să vin din 2 în 2 săptămâni timp de un an și 4 luni, având mereu rezultate pozitive, chiar dacă uneori nu erau extraordinare.

Între timp m-am ambiționat și am reușit să îmi fac un stil de viață din planul alimentar al nutriționistului dietetician Ababi Radu.

Obiectivul a fost atins după aproximativ un an de colaborare, o perioadă foarte lungă, îin comparație cu rezultatele altor pacienți, dar am preferat să slăbesc încet și constant. Am slabit 24 de kilograme.

De aproximativ 4 luni am învățat să îmi mențin greutatea, fără a avea fluctuații de greutate, cea mai mare diferență fiind de + / – 500g.

nutritionist bun chiromedica ababi radu

  rezultate nutritie cluj chiromedica              Beneficiile au fost nenumarate, în primul rând pot să mă mișc mult mai ușor, sunt mai funcțională și nu mă mai dor picioarele.

Per total mă simt mult mai energică, activă și tânără.

Analizele de sânge au ieșit foarte bune.

Cu toate că la început am fost reticentă, rezultatele au fost foarate bune. Meritul cel mai mare este al băiatului meu care m-a pus în legătură cu nutriționistul Ababi Radu și cu ocazia asta vreau să îi mulțumesc și dânsului pentru faptul că m-a motivat suficient de mult încât să colaborăm o perioadă așa lungă de timp.

                În principiu recomand programele de nutriție ale acestei clinici tuturor  persoanelor cu probleme de greutate și afecțiuni legate de greutatea în exces.

                Mulțumesc încă o dată pentru sprijinul acordat.

Ghete Lidia „

 

 

„În urmă cu două luni și jumătate am apelat la această clinică văzând rezultatele prietenei mele, care ajunsese să slăbească multe kilograme într-un timp foarte scurt.

Rezultatele ei m-au motivat și am mai încercat și eu o dată să țin un plan alimentar, sperând să am rezultatele mult visate.

Spun am mai încercat o dată, deaorece am facut multe eforturi  timp de 4 ani, pentru a slăbi, dar totul a fost în zadar.

Ce te poate demotiva mai mult decât faptul că oricât te-ai strădui să îți pui ,,pofta în cui” nu slăbești cât ți-ai dori, sau dacă slăbești ,,pe cântar” corpul te contrazice și îți arată că metoda ta de slăbire nu este cea corespunzătoare.

Dar, tot răul spre bine, fiindcă asta m-a făcut să mă îndrept către un adevărat specialist în nutriție, nutriționistul  Radu Ababi.

Deși am fost sceptică la început, nu mai aveam nimic de pierdut așa că mi-am facut o programare, în urma căreia am stabilit timpul și numărul de kilograme pe care vroiam să le dau jos.

Am pornit cu greutatea de 60.4 kg la o înălțime de 1.61 m și primul țel fiind 50 kg.

În urma programului personalizat am reușit să slăbesc  în 2 luni 10.4kg.

nutritionist bun ababi radu chiromedica

Acest lucru m-a motivat și mai tare și am ,,forțat” nota, cerându-i  nutriționistului să mă ajute să ajung la 48kg ( greutatea pe care mi-o doream din totdeauna).

Cu ajutorul și motivația de care aveam nevoie, am reușit să îmi îndeplinesc și acest vis.

Planul a fost adaptat dupa gustul și stilul meu de viață, acest lucru ajutându-mă  în procesul de slăbire fără să mă înfometez.

Cu dorință și disciplină am terminat acest drum cu rezultate surprinzătoare. Acest lucru mi-a redat încrederea în mine.

Acum sunt eu  cea care a vrut să fie dintotdeauna cu încrederea la purtător, foarte activă și cu odihna ,,la ea acasă”.

Dacă îți dorești se poate!

Multe merite îi acord nutriționistului Ababi Radu care mi-a oferit tot suportul de care aveam nevoie.  Toate cuvintele de laudă se îndreaptă către dumnealui. El mi-a redat încrederea în forțele proprii.

Vă mulțumesc!

Buja Andreea”

🔝✅

Vârstă 13 ani, înălțime 163 cm

🔝✅ 81 kg vs 78 kg

– 3 kg

 2 săptămâni

FARA INFOMETARE

FARA PASTILE

rezultate nutritie chiromedica cluj 1

 

🔝✅

Vârstă 32 ani, înălțime 168 cm

🔝✅ 93 kg vs 80 kg

– 13 kg

 7 săptămâni

FARA INFOMETARE

FARA PASTILE

rezultate nutritie chiromedica cluj 3

 

 

 

 

 

 

🔝✅

Vârstă 45 ani, înălțime 167 cm

🔝✅ 111 kg vs 98 kg

– 13 kg

 6 săptămâni

FARA INFOMETARE

FARA PASTILE

🔝✅

Vârstă 30 ani, înălțime 171 cm

🔝✅ 86 kg vs 73 kg

– 13 kg

 8 săptămâni

FARA INFOMETARE

FARA PASTILE

 

rezultate nutritie cluj chiromedica

rezultate nutritie cluj chiromedica 3

rezultate nutritie cluj chiromedica 1

 

🔝✅

Vârstă 27 ani, înălțime 171 cm

🔝✅ 80 kg vs 71 kg

 

– 9 kg

 6 săptămâni

FARA INFOMETARE

FARA PASTILE

 

 

 

 

 

🔝✅

Vârstă 63 ani, înălțime 166 cm

🔝✅ 94 kg vs 85 kg

 

– 9 kg

 5 săptămâni

FARA INFOMETARE

FARA PASTILE

 

 

 

 

🔝✅

Vârstă 43 ani, înălțime 174 cm

🔝✅ 135 kg vs 95 kg

 

– 40 kg

 4 luni

FARA INFOMETARE

FARA PASTILE

dieta slabit cluj chiromedica

🔝✅

Vârstă 43 ani, înălțime 166 cm

🔝✅ 115 kg vs 93 kg

Grăsime viscerală 15 vs 10

🔝✅ Grăsime corporală 51% vs 43 %

– 22 kg în 4 luni

regim chiromedica cluj

🔝✅

Vârstă 37 ani, înălțime 159 cm

🔝✅ 84 kg vs 75 kg

Grăsime viscerală 8 vs 6

🔝✅ Grăsime corporală 37% vs 35 %

-9 kg în 6 săptămâni

 

dieta chiromedica nutritionist cluj

🔝✅

Vârstă 60 ani, înălțime 166 cm

🔝✅ 105 kg vs 90 kg

Grăsime viscerală 28 vs 19

🔝✅ Grăsime corporală 47% vs 34 %

– 15 kg în 4 luninutritionist bun cluj chiromedica

🔝✅

Vârstă 42 ani, înălțime 177 cm

🔝✅ 105 kg vs 99 kg

Grăsime viscerală 15 vs 14

– 6 kg în 2 săptămâni

rezultate nutritie cluj 1

🔝✅

Vârstă 60 ani, înălțime 175 cm

🔝✅ 133 kg vs 113 kg

Grăsime viscerală 31 vs 17

🔝✅ Grăsime corporală 48% vs 26 %

– 19 kg în 3 luni

 

regim sarcina chiromedica

“Când ies în oraș cu bebe, multă lume nu crede că este al meu, deoarece pe mine nu se vede nici o urmă cum că aș fi fost gravidă. Sincer, este un sentiment foarte plăcut.
Îi mulțumesc nutriționistuliui pentru toate sfaturile și recomandările primite și promit că o să urmez în continuare planurile alimentare făcute și cu siguranță voi apela tot la el în momentul în care voi începe să fac diversificarea pentru copil, deoarece eu m-am convins de ce știe să facă.
Momentan mănânc mult, mănânc ce îmi place, îmi alăptez copilul, am o energie de soțul mă invidiază și în plus îmi mențin greutatea de 58kg. Arăt mai bine decât în momentul în care am rămas însărcinată. În plus, copilul meu este mai mult decât mi-aș putea dori: energic, mâncăcios și somnoros (doarme foarte bine).
Ps: Nu am avut nici măcar o vergetura pe sâni, pe burtă sau pe picioare, cu toate ca pielea de pe sâni și de pe burtă a fost suprasolicitată.
Mulțumesc CHIROMEDICA Health & Wellness Center.”

T.I.M. – Cluj-Napoca

Pentru a citi cum a decurs sarcina acestei mămici si care a fost exeperianța acesteia cu nutritionistul nostru până în saptamana 28 de sarcina, click aici…

Aici puteți citi finalul experienței mămicii

 

dieta cluj chiromedica nutritie

🔝✅

Vârstă 43 ani, înălțime 166 cm

🔝✅ 115 kg vs 97 kg

Grăsime viscerală 15 vs 11

🔝✅ Grăsime corporală 51% vs 44 %

– 18 kg în 3 luni

slabeste sanatos cluj chiromedica

🔝✅

Vârstă 25 ani, înălțime 166 cm

🔝✅ 97 kg vs 84 kg

Grăsime viscerală 28 vs 19

🔝✅ Grăsime corporală 12% vs 7 %

– 13 kg în 6 săptămâni

rezultate nutritionist cluj chiromedica

🔝✅

Vârstă 63 ani, înălțime 160 cm

🔝✅ 114 kg vs 80 kg

Grăsime viscerală 18 vs 11

🔝✅ Grăsime corporală 50% vs 39 %

– 34 kg în 6 luni

 

🔝✅

Vârstă 60 ani, înălțime 166cm

🔝✅ 105 kg vs 93 kg

Grăsime viscerală 28 vs 20

🔝✅ Grăsime corporală 47% vs 35 %

-12 kg în 11 săptămâni

 

🔝✅

Vârstă 59 ani, înălțime 175cm

🔝✅ 133 kg vs 121 kg

Grăsime viscerală 31 vs 22

🔝✅ Grăsime corporală 48% vs 34 %

-12 kg în 6 săptămâni

🔝✅

Vârstă 36 ani, înălțime 159 cm

🔝✅ 100 kg vs 95 kg

Grăsime viscerală 13 vs 11

🔝✅ Grăsime corporală 49% vs 46 %

-5 kg în 2 săptămâni

nutritie cluj chiromedica

🔝✅ – 28 kg  în 4 luni 🔝✅

🔴🔴🔴

La 63 de ani, cu un stil de viață activ, doamna din imagine a reușit FARA INFOMETARE, fără să își dea peste cap programul și mai ales FARA PASTILE, să slăbească 28 kg, în 4 luni

 🔴🔴🔴

🔴🔴🔴 Respectând planul alimentar și recomandările, FĂRĂ ÎNFOMETARE, FĂRĂ PASTILE și FĂRĂ GREUTATE, doamna din imagine a reușit să slăbească  🔴🔴🔴✅🔝✅

În total, în 4 luni, doamna a slăbit 28 kg ‼‼

 

O felicităm și continuăm bătălia cu kilogramele în plus !!!

 

🔝✅ – 15 kg  în 3 luni 🔝✅

🔴🔴🔴

La 38 de ani, cu un stil de viață activ, doamna din imagine a reușit FARA INFOMETARE, fără să își dea peste cap programul și mai ales FARA PASTILE, să slăbească 15 kg, în 3 luni.

 🔴🔴🔴

🔴🔴🔴 Respectând planul alimentar și recomandările, FĂRĂ ÎNFOMETARE, FĂRĂ PASTILE și FĂRĂ GREUTATE, doamna din imagine a reușit să slăbească  🔴🔴🔴✅🔝✅

În total, în 3 luni, doamna a slăbit 15 kg ‼‼

 

O felicităm și continuăm bătălia cu kilogramele în plus !!!

nutritionist bun cluj

🔝✅ – 10 kg  în 4 săptămâni 🔝✅

🔴🔴🔴 La 54 de ani și cu un stil de viață activ, domnul din imagine a reușit FARA INFOMETARE, fără să își dea peste cap programul și mai ales FARA PASTILE, să slăbească 10 kg, în doar 4 săptămâni  🔴🔴🔴

🔴🔴🔴 Respectând planul alimentar și recomandările specifice, domnul din imagine a început lupta cu kilogramele în plus 🔴🔴🔴✅🔝✅

În total, în 4 săptămâni, domnul a slăbit 10 kg ‼‼

nutitionist bun cluj

🔝✅ – 7 kg  în 6 săptămâni 🔝✅

🔴🔴🔴

La 25 de ani, mămică ce are un stil de viață activ, doamna din imagine a reușit FARA INFOMETARE, fără să își dea peste cap programul și mai ales FARA PASTILE, să slăbească 7 kg, în 6 săptămâni

 🔴🔴🔴

🔴🔴🔴 Respectând planul alimentar și recomandările, FĂRĂ ÎNFOMETARE, FĂRĂ PASTILE și FĂRĂ GREUTATE, doamna din imagine a reușit să slăbească  🔴🔴🔴✅🔝✅

În total, în 6 săptămâni, doamna a slăbit 7 kg ‼‼

 

O felicităm și continuăm bătălia cu kilogramele în plus !!!

🔝✅ – 7 kg  într-o lună 🔝✅

🔴🔴🔴 La 65 de ani și cu un stil de viață activ, domnul din imagine a reușit FARA INFOMETARE, fără să își dea peste cap programul și mai ales FARA PASTILE, să slăbească 7 kg, într-o lună  🔴🔴🔴

🔴🔴🔴 Respectând planul alimentar și recomandările specifice, domnul din imagine a început lupta cu kilogramele în plus 🔴🔴🔴✅🔝✅

În total, într-o lună, domnul a slăbit 7 kg ‼‼

Îl felicităm și continuăm bătălia cu kilogramele în plus !!!

🔝✅ – 7,8 kg  într-o lună  🔝✅

🔴🔴🔴 La 28 de ani și cu un stil de viață activ, domnul din imagine a reușit FARA INFOMETARE, fără să își dea peste cap programul și mai ales FARA PASTILE, să slăbească 7,8 kg, în doar o lună   🔴🔴🔴

🔴🔴🔴 Respectând planul alimentar și recomandările specifice, domnul din imagine a început lupta cu kilogramele în plus 🔴🔴🔴✅🔝✅

În total, într-o lună, domnul a slăbit 7,8 kg ‼‼

Îl felicităm și continuăm bătălia cu kilogramele în plus !!!

🔝✅ – 5 kg  în 2 săptămâni 🔝✅

🔴🔴🔴 La 39 de ani și cu un stil de viață activ, domnul din imagine a reușit FARA INFOMETARE, fără să își dea peste cap programul și mai ales FARA PASTILE, să slăbească 5 kg, în doar 2 săptămâni  🔴🔴🔴

🔴🔴🔴 Respectând planul alimentar și recomandările specifice, domnul din imagine a început lupta cu kilogramele în plus 🔴🔴🔴✅🔝✅

În total, în 2 săptămâni, domnul a slăbit 5 kg ‼‼

Îl felicităm și continuăm bătălia cu kilogramele în plus !!!

 

rezultate nutritie cluj

🔝✅ – 8 kg  în 2 săptămâni 🔝✅

🔴🔴🔴 La 54 de ani și cu un stil de viață activ, domnul din imagine a reușit FARA INFOMETARE, fără să își dea peste cap programul și mai ales FARA PASTILE, să slăbească 8 kg, în doar 2 săptămâni  🔴🔴🔴

🔴🔴🔴 Respectând planul alimentar și recomandările specifice, domnul din imagine a început lupta cu kilogramele în plus 🔴🔴🔴✅🔝✅

În total, în 2 săptămâni, domnul a slăbit 8 kg ‼‼

Îl felicităm și continuăm bătălia cu kilogramele în plus !!!

 

rezultate nutritie cluj

🔝✅ – 9 kg  în 6 săptămâni 🔝✅

🔴🔴🔴 La 53 de ani și cu un stil de viață activ, doamna din imagine a reușit FARA INFOMETARE, fără să își dea peste cap programul și mai ales FARA PASTILE, să slăbească 9 kg, în doar 6 săptămâni  🔴🔴🔴

🔴🔴🔴 Respectând planul alimentar și recomandările specifice, doamna din imagine a început lupta cu kilogramele în plus 🔴🔴🔴✅🔝✅

În total, în 6 săptămâni, doamna a slăbit 9 kg ‼‼

O felicităm și continuăm bătălia cu kilogramele în plus !!!

 

rezultate nutritie cluj

🔝✅ – 4,4 kg  în 2 săptămâni 🔝✅

🔴🔴🔴 La 28 de ani și cu un stil de viață activ, domnul din imagine a reușit FARA INFOMETARE, fără să își dea peste cap programul și mai ales FARA PASTILE, să slăbească 4,4 kg, în doar 2 săptămâni  🔴🔴🔴

🔴🔴🔴 Respectând planul alimentar și recomandările specifice, domnul din imagine a început lupta cu kilogramele în plus 🔴🔴🔴✅🔝✅

În total, în 2 săptămâni, domnul a slăbit 4,4 kg ‼‼

Îl felicităm și continuăm bătălia cu kilogramele în plus !!!

 

rezultate nutritie cluj

🔝✅ – 4,3 kg  în 2 săptămâni 🔝✅

🔴🔴🔴 La 65 de ani și cu un stil de viață activ, domnul din imagine a reușit FARA INFOMETARE, fără să își dea peste cap programul și mai ales FARA PASTILE, să slăbească 4,3 kg, în doar 2 săptămâni  🔴🔴🔴

🔴🔴🔴 Respectând planul alimentar și recomandările specifice, domnul din imagine a început lupta cu kilogramele în plus 🔴🔴🔴✅🔝✅

În total, în 2 săptămâni, domnul a slăbit 4,3 kg ‼‼

Îl felicităm și continuăm bătălia cu kilogramele în plus !!!

🔝✅ – 11 kg  în 2 săptămâni 🔝✅

🔴🔴🔴 La 64 de ani și cu un stil de viață activ, domnul din imagine a reușit FARA INFOMETARE, fără să își dea peste cap programul și mai ales FARA PASTILE, să slăbească 11 kg, în doar 2 săptămâni  🔴🔴🔴

🔴🔴🔴 Respectând planul alimentar și recomandările specifice, domnul din imagine a început lupta cu kilogramele în plus 🔴🔴🔴✅🔝✅

În total, în 2 săptămâni, domnul a slăbit 11 kg ‼‼

 

Îl felicităm și continuăm bătălia cu kilogramele în plus !!!

 

🔝✅ – 22 kg  în 3 luni și 2 săptămâni 🔝✅

🔴🔴🔴 Respectând planul alimentar și recomandările specifice,  la 63 de ani și cu un stil de viață foarte activ, doamna din imagine a reușit FARA INFOMETARE, fără să își dea peste cap programul și FARA PASTILE, să slăbească 12 kg, în doar 1 lună și 2 săptămâni. 🔴🔴🔴✅🔝✅

În total, în 3 luni și jumătate, doamna a slăbit 22 kg ‼‼

 

O felicităm și continuăm bătălia cu kilogramele în plus !!!

🔝✅ – 12 kg  în 2 luni și 2 săptămâni 🔝✅

🔴🔴🔴 Chiar dacă au fost sărbătorile de iarnă, doamna din imagine a mai câștigat încă o bătălie în lupta cu kg în plus 🔴🔴🔴

🔴🔴🔴 Respectând planul alimentar și recomandările pentru perioada sărbătorile de iarnă, FĂRĂ ÎNFOMETARE, FĂRĂ PASTILE și FĂRĂ GREUTATE, doamna din imagine a reușit să slăbească în perioada sărbătorilor de iarnă , în loc să se îngrașe 🔴🔴🔴✅🔝✅

În total, în 2 luni și jumătate, doamna a slăbit 12 kg ‼‼

 

O felicităm și continuăm bătălia cu kilogramele în plus !!!

nutritionist bun cluj

🔝✅ – 8 kg  în 2 luni  🔝✅

🔴🔴🔴 Respectând planul alimentar și recomandările pentru perioada sărbătorile de iarnă, FĂRĂ ÎNFOMETARE, FĂRĂ PASTILE și FĂRĂ GREUTATE, domnul din imagine a reușit să slăbească în perioada sărbătorilor de iarnă  în loc să se îngrașe 🔴🔴🔴✅🔝✅

În total, în 2 luni, domnul a slăbit 8 kg ‼‼

 

Îl felicităm și continuăm bătălia cu kilogramele în plus, învățând cum să menținem greutatea dorită  !!!

 

chiromedica-nutritie-cluj-dieta

🔝✅ – 18 kg  în 2 luni și 2 săptămâni 🔝✅

🔴🔴🔴 Chiar dacă au fost sărbătorile de iarnă, doamna din imagine a mai câștigat încă o bătălie în lupta cu kg în plus 🔴🔴🔴

🔴🔴🔴 Respectând planul alimentar și recomandările pentru perioada sărbătorile de iarnă, FĂRĂ ÎNFOMETARE, FĂRĂ PASTILE și FĂRĂ GREUTATE, doamna din imagine a reușit să slăbească în perioada sărbătorilor de iarnă 6 kg, în loc să se îngrașe 🔴🔴🔴✅🔝✅

În total, în 2 luni și jumătate, doamna a slăbit 18 kg ‼‼

 

O felicităm și continuăm bătălia cu kilogramele în plus !!!

 

rezultate nutritie cluj chiromedica

 Pacient cu GUTĂ ARTICULARĂ

 La 50 de ani și cu un stil de viață foarte activ, domnul din imagine a reușit FARA INFOMETARE, fără să își dea peste cap programul și mai ales FARA PASTILE, să slăbească 16 kg, în doar 2 luni. 


Îl felicităm și ne apropiem cu pași repezi către obiectivul propus.

rezultate nutritie cluj

 – 12 kg în 1 lună și 2 săptămâni 

 La 63 de ani și cu un stil de viață foarte activ, doamna din imagine a reușit FARA INFOMETARE, fără să își dea peste cap programul și FARA PASTILE, să slăbească 12 kg, în doar 1 lună și 2 săptămâni.

O felicităm și ne îndreptăm cu succes către obiectivul propus.

rezultate nutritie cluj chiromedica

– 7,5 kg în 1 luna

 La 50 de ani și cu un stil de viață foarte activ, doamna din imagine a reușit FARA INFOMETARE, fără să își dea peste cap programul și FARA PASTILE, să slăbească 7,5 kg, în doar 1 lună.

O felicităm și ne îndreptăm cu succes către obiectivul propus.

Află cum să îți alegi un nutriționist bun. Click aici…

 Începe să slăbești și tu cu noi ACUM !

 

Dacă vrei să ai și tu aceste rezultate nutritie Cluj, apelează cu încredere la ajutorul specialiștilor de la CHIROMEDICA Health & Wellness Center, și vei primi ajutor personalizat:

1. CONSULTUL INITIAL 

La prima noastră întâlnire, vom lucra pentru a obține o imagine de ansamblu asupra gradului de suprapondere cu care te confrunți.

Acest lucru va include colectarea unor informații privind istoricul dvs. medical, istoricul greutății, preferințele alimentare, programul de lucru, programul de exerciții fizice, intensitatea activităților fizice și obiectivul stabilit de dumnevoastră.

Tot în acesată consultație inițială se va realiza o analiză corporală prin bioimpedanță, cu un cântar Tanita. În urma acesteia se stabilește procentrul de grăsime corporală, procentul de grăsime viscerală, procentul masei musculare și procentul de hidratare al organismului.

Pe baza tuturor acestor date, vă vom oferi informații esențiale privind gradul de suprapondere, starea dumnevoastră actuală de sănătate, un plan alimentar personalizat pentru 14 zile și sugestii de rețete pentru a vă ajuta să vă începeți călătoria în lupta cu kilogramele.

Consultul inițial durează aproximativ 60 de minute.

Folosește formularul de mai jos pentru o programare sau sună la nr. de telefon: 0771024163

Rezultatele nu sunt garantate și pot varia de la caz la caz.

PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE

 

2. ALEGEȚI UN PACHET  

ÎNCEPEȚI SĂ VĂ TRANSFORMAȚI OBIECTIVELE ÎN REALITATE !

La consultul inițial, aveți opțiunea de a continua cu urmatoarele consulturi individuale de supraveghere sau de a cumpăra un pachet redus, ce cuprinde mai multe ședințe de supraveghere. 

Fiecare reconsult variază ca timp, între 25 și 40 de minute, în funcție de nevoile și disponibilitatea dvs.

 •  UN RECONSULT 

Luați lucrurile pas cu pas, achitând fiecare reconsult în parte. 

Plătiți în momentul reconsultului, pentru serviciile primite: o analiză corporală prin bioimpedanță cu cântar Tanita, analiza rezultatelor înregistrate, ajustarea planului alimentar.  

 • PACHET NUTRIȚIE 

Cel mai popular pachet.

Beneficiati de o reducere de 20% !

Include consultul inițial, planul alimentar și 3 reconsulturi individuale. Planul alimentar va fi ajustat pe parcursul fiecărui reconsult, în funcție de obiectivul și rezultatele dumnevoastră. 

Indiferent dacă aveți nevoie de un nutriționist pentru a slăbi, suferiți de diverse afecțiuni în urma cărora ați acumulat mai multe kg în plus, sau pur și simplu doriți să aflați mai multe despre alimentația sănătoasă și nutriție, suntem aici pentru a vă ajuta.  

Enumerăm mai jos câteva motive pentru a lua în considerare consilierea privind nutriția cu un dietician nutriționist înregistrat și licențiat.  

ALERGII ALIMENTARE

GENERALITĂȚI DESPRE NUTRIȚIE

MANAGEMENTUL GREUTĂȚII

BOLI CARDIOVASCULARE

MANAGEMENTUL DIABETULUI

ÎNGRIJIRE PRENATALĂ

BOLI DIGESTIVE

NUTRIȚIE SPORTIVĂ

Dacă vrei și tu să ai rezultate nutritie Cluj, folosește formularul de mai jos sau sună la nr. de telefon: 0771024163 pentru o programare. Nutriționiștii de la CHIROMEDICA Health & Wellness Center te așteaptă cu drag!

Începe și tu un stil de viață sănătos ACUM !

PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE

 

 

„*Disclaimer” Rezultatele promise nu pot fi garantate în cazul în care pacientul nu respectă planul alimentar personalizat stabilit de comun acord, conform preferințelor sale alimentare. Rezultatele promise se stabilesc împreună cu pacientul, în funcție de gradul de supraponderabilitate a fiecaruia și diferă de la caz la caz. (ex: un pacient de 150 kg poate slăbi și 10 kg/lună, pe când un pacient de 75 kg va slăbi maxim 5 kg/luna).

Cu noi ai rezultate garantate sau primești banii înapoi! 

 1. februarie 27, 2018

  Pret?

  • martie 4, 2018

   „Buna ziua,
   Preturile difera lunar, in functie de promotiile active si serviciile dorite. Beneficiati de garantia banilor inapoi. Va rugam sa ne contactati telefonic pentru a afla promotiile lunii martie 2018. Va asteptam pentru mai multe informatii si programari la nr. 0771024163.”

   *Rezultatele nu sunt garantate și pot varia de la caz la caz.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

2018 © Copyright - CHIROMEDICA - Health & Wellness Center

Digital Marketing by onedigital

error: Content is protected !!