prima-vizita


Ce facem?

În prima vizită la noi, CHIROMEDICA Health & Wellness Center vă oferă o experiență nouă și diferită de orice asistență medicală cu care sunteți familiarizat. Asteptați-vă la ceva pozitiv și diferit.

În timpul primei vizite, chiropractorul  vă explică modul în care pot să apară disfuncțiile articulare, modul în care se utilizează o manipulare  și multe dintre beneficiile tratamentului chiropractic.

În acest moment, puteţi adresa orice întrebare referitoare la tratament și la afecțiunea dumneavoastră, astfel încât să știți exact la ce să vă așteptati.

Chiropractorul va răspunde la orice întrebare sau orice nelămurire pe care le puteţi avea, înainte de începerea tratamentului.
Cum decurge?

După o consultație și un examen amănunțit, chiropractorul va determina dacă puteți  beneficia de tratament.

Tratamentul chiropractic nu se poate realiza în cazul în care suferiți de orice tip de cancer, boli infecțioase, boli contagioase, grad ridicat de osteoporoză, fracturi, boli neurologice.

Consultația include o examinare completă a dumneavoastră și o discuție privind istoricul medical.

Chiropractorul  analizează zona dureroasă prin palpare, excluzând toate problemele de sănătate care pot necesita alt tip de tratament. În funcție de afectiunea dvs, este recomandat să aveți o radiografie sau un RMN. 

Tratamentul se desfăsoară pe pat. Veți rămâne pe deplin îmbrăcat pe durata tratamentului. Vă recomandăm să purtați haine cât mai comode pentru a facilita manipularea și a vă simți confortabil.

Unele manipulări se pot efectua în timp ce sunteti cu fața în jos, altele în timp ce sunteți culcat pe spate, sau stând în poziție verticală.

Terapia se desfășoară controlat și nu cauzează disconfort deoarece sunt folosite presiuni ușoare și o forță minimă. Majoritatea pacienților simt o îmbunătățire imediat după primele ședințe de terapie.

 

prima-vizita-cum-decurgedureri-cronice


Când revin?

La sfârșitul primei vizite, chiropractorul va face planul de tratament cel mai bun adaptat afecțiunilor dumneavoastră.

Frecventa cu care vă veți prezenta la terapie va varia de la individ la individ, în funcție de starea dumneavoastră prezentă și obiectivele generale urmărite.

La fel ca și vizitele regulate la stomatolog, necesare pentru o bună igienă orală, și vizitele la chiropractor  sunt indispensabile unui stil de viată activ și lipsit de durere.

Chiropractica este non-invazivă și este printre cele mai sigure forme de îngrijire a sănătații!

 1. august 15, 2019

  buna. In urma cu cativa ani am fost si mi-am facut o readiografie la umar. In urma radiografiei, doctorul mi-a zis ca, capul humerusului este putin distantat spre exterior. Se poate face ceva in privinta asta?

  • septembrie 17, 2019

   Buna ziua,
   Este necesar sa veniti la un consult pentru a vedea cu ce afectiune va confruntati. In urma consultului se stabileste cum va putem ajuta. Pentru programari si informatii nu ezitati sa ne contactati la nr. 0771024163. Multumesc

Write a comment:

*

Your email address will not be published.