Prevenirea leziunilor sportive

Prevenirea leziunilor sportive prin terapia chiropractică

Chiropractica este o parte integrantă a tratamentului pe care îl primesc mulți sportivi profesioniști.
Când vine vorba de leziuni sportive, slăbiciunea sau întinderea necorespunzătoare a musculaturii crește riscul de a vă accidenta.

Tipuri de accidentări

Există două tipuri de accidentări sportive: primul este rezultatul unei traume provocate de diverse tipuri de incidente, cum ar fi o coleziune, alunecare sau cădere.

prevenirea leziunilor sportive prin chiropractica

Cel de-al doilea tip de accident sportiv provine din utilizarea excesivă a unui grup muscular sau a unei articulații, prin care mișcarea repetitivă a aceleiași zone cauzează o inflamație sau o leziune.

entorsa glezna

 

 

Este extrem de important să urmați un tratament adecvat pentru orice vătămare, astfel încât să puteți preveni apariția unor probleme cronice sau deteriorări permanente.

Chiropractorii sunt instruiți în tratarea leziunilor asociate sportului, astfel încât vă pot ajuta în cel mai bun mod să vă vindecați rapid și vă pot oferi informații prețioase despre cum puteți să preveniți repetarea unui asemenea accident.

Chiropractica si prevenirea leziunilor sportive

În urma cercetărilor din ultimii ani, s-a demonstrat că terapia chiropractică este cea mai eficientă opțiune de tratament conservator pentru sportivii cu dureri de spate.

Tratamentul chiropractic pentru vătămări sportive poate varia de la terapia trigger point până la manipularea articulațiilor sau la exerciții specifice care țintesc zonele problematice și întăresc mușchii și articulațiile afectate anterior.

Colaborarea antrenorilor personali cu chiropractorii, ajută sportivul să rămână într-o formă excelentă și să prevină leziunile.

Doar pentru că nu mergeți la Jocurile Olimpice nu înseamnă că nu vă puteți îmbunătăți sănătatea și performanța cu ajutorul tratamentului chiropractic.

Dacă și dumneavoastră ă confruntați frecvent cu leziuni sportive, nu uitați că specialiștii de la CHIROMEDICA Health & Wellness Center sunt aici să vă ajute. 

Prevenirea leziunilor sportive prin terapia chiropractică este acum posibila în Cluj-Napoca, in cadrul clinicii CHIROMEDICA Health & Wellness Center.

Echipa CHIROMEDICA Health & Wellness Center este formată din chiropractori autorizaţi, cu o vastă experienţă în tratarea si prevenirea leziunilor sportive prin terapia chiropractică. Scopul nostru este de a readuce zâmbetul pe buzele tuturor pacienţilor noştri, ajutandu-vă să scăpaţi de durere şi să reveniţi cât mai repede la activităţile fizice zilnice.

 

Cu noi ai rezultate garantate sau primești banii înapoi! 

 

Grija noastră principală este sănătatea dumneavoastră !

 

Vă aşteptăm cu mult drag la CHIROMEDICA Health & Wellness Center !

 

PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE

Chiromedica - Health & Wellness Center

Str. Oltului Nr. 47
400600 Cluj-Napoca
Romania
Phone: 0770296601
Secondary phone: 0771024163
Orar de functionare:

luni 
marți 
miercuri 
joi 
vineri 


 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

2018 © Copyright - CHIROMEDICA - Health & Wellness Center

Digital Marketing by onedigital

error: Content is protected !!