nutritionist bun cluj

Click aici și vezi persoanele care au avut rezultate rapide cu planurile noastre!

 

Cum îți alegi un nutritionist bun?

Cauți un nutritionist bun în Cluj-Napoca?

 

Îl găsești acum la CHIROMEDICA Health & Wellness Center

 

Chiar dacă în cea mai mare parte a timpului ne complacem în situația în care ne aflăm (mai ales în ceea ce privește fizicul nostru), la un moment dat în viață, intervine nevoia de schimbare.

Foarte greu conștientizăm că sănătatea corpului nostru depinde de stilul e viață ales și de greutatea ideală. Aceasta este calculată în funcție de o serie de factori.

Dacă ești o persoană care amână lucrurile trebuie să iei în considerare prețul sănătății, pe care l-ai putea plăti (dacă nu o faci deja), pentru acest obicei.

Amânarea este cel mai mare dușman al sănătății.

 

Principala cauză a apariției bolilor și a problemelor de sănătate este de obicei alimentația.

 

În agitația zilelor noastre, printre multitudinea de produse alimentare disponibile pe piață, și mai ales printre miile de informații primite din surse neoficiale,  un rol estențial îl are un nutritiosnist bun, cu experiență.

Acesta are toate cunoștințele necesare pentru a alege pentru tine cele mai potrivite alimente, care să te ajute să slăbești (să pui pe tine sau să te lupți cu diferite patologii).

 

Cum îți alegi un nutritionist bun?

 

 • Cel mai important aspect ce trebuie serios luat în considerare este ASPECTUL FIZIC al nutritionistului. Îți dorești să fii ca el? Sau poate chiar mai bun? Un aspect fizic îngrijit, o greutate corporală adecvată pentru tipul somatic respectiv și o calitate a pielii corespunzatoare, pot spune cu siguranță că acest nutritionist știe ceea ce vorbește și recomandă. Și cel mai important aspect, pune în practică, începând cu el, toate aceste cunoștințe.

 

 • Atenție la studiile care le are nutritionistul: facultate sau curs de 6 luni? Pe teritoriul Romaniei, în cadrul Universității de Medicină și Farmacie există o Facultate de Nutriție și dietetică și un master, dedicate acestei specializări. Acestea totalizează 5 ani de studii. Prin urmare, vă recomandăm să alegeți un absolvent de facultate și master, adică un nutriționist dietetician licențiat. Timp de 5 ani, acesta a studiat aprofundat tot ceea ce ține de nutriția, fiziologia și fiziopatologia corpului uman. 

Cu siguranță valoarea cunoștințelor acumultate este mult peste a unei persone ce a terminat un curs de 6 luni.

În plus, nutritionistul dietetician licențiat are competența de a colabora cu medici specialiști cardiologi și diabetologi, pentru elaborarea planurilor alimentare pentru persoanele care suferă de patologii metabolice sau cardiovasculare.

 

Indiferent câte kg aveți de slăbit, un nutritionist bun, nu va întocmi niciodată un plan alimentar care sa fie sub 70% din necesarul caloric al fiecărui individ în parte. Un plan alimentar hipocaloric, sub 70% din metabolismul bazal, duce la înfometare și poate duce la apariția unor dezechilibre grave la nivelul organismului.

nutritionist bun cluj

Un nutritionist bun vă va întocmi un plan alimentar personalizat preferințelor dvs. și stilului dvs. de viață. Acest plan vă permite o slăbire rapidă și sănătoasă, fără înfometare.

 

Indiferent de cât de bun este nutritionistul și planul alimentar conceput, cea mai mare importanță o are VOINȚA DUMNEVOASTRĂ și GRADUL DE MOTIVARE ce îl aveți pentru atingerea idealului. Asta deoarece nutritionistul vă calculează caloriile necesare și vă întocmește planul alimentar, însă el nu merge cu dvs. nici la cumpărături, nici la restaurant și nici nu gătește pentru dvs.

 

Este foarte important să respectați tot ceea ce vă spune nutritionistul ales, deoarece tot ceea ce el vă recomandă, vă recomandă în cunoștință de cauza. Doar un nutritionist bun, cu o pregătire vastă și care știe ceea ce face vă poate ajuta pentru atingerea scopului propus de dvs. 

 

Dacă vă doriți să slăbiți, sau să luați în greutate, în cadrul CHIROMEDICA Health & Wellness Center găsiți nutritionist bun licențiat care vă poate ajuta.

 

Sună la 0771024163 pentru o programare !

 

Vă așteptăm cu drag la CHIROMEDICA Health & Wellness Center dacă aveți nevoie de un nutritionist bun în Cluj!

 

Grija noastră este sănătatea dumnevoastră!

 

PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE

Chiromedica - Health & Wellness Center

Str. Oltului Nr. 47
400600 Cluj-Napoca
Romania
Phone: 0770296601
Secondary phone: 0771024163
Orar de functionare:

luni 
marți 
miercuri 
joi 
vineri 

„*Disclaimer” Rezultatele promise nu pot fi garantate în cazul în care pacientul nu respectă planul alimentar personalizat stabilit de comun acord, conform preferințelor sale alimentare. Rezultatele promise se stabilesc împreună cu pacientul, în funcție de gradul de supraponderabilitate a fiecaruia și diferă de la caz la caz. (ex: un pacient de 150 kg poate slăbi și 10 kg/lună, pe când un pacient de 75 kg va slăbi maxim 5 kg/luna).

 

Cu noi ai rezultate garantate sau primești banii înapoi! 

 1. aprilie 2, 2018

  Am apelat la serviciile dlui nutritionist Ababi…si am fost f mulțumită de rezultatele obținute!Am intalnit un om f bine pregătit profesional,care m.a impresionat prin complexitatea informațiilor oferite…în ciuda tinereții sale…Am beneficiat de un plan individualizat..si mai ales…potrivit si cu afecțiunile de care sufăr…iar pe tot parcursul dietei am beneficiat de o atenție deosebită astfel încât rezultatele sa fie maxime!
  În concluzie…recomand cu mare încredere…tuturor celor ce isi doresc un mod de viață sănătos,sau chiar si celor cu probleme de sănătate…(cum este cazul meu)sa apeleze cu incredere la dnul nutritionist Ababi Radu!
  Cu siguranță,vor fi mulțumiți!

  • aprilie 30, 2018

   Buna ziua,
   Va felicitam in primul rand pentru ambitia si vointa de care ati dat dovada si in al doile rand va multumim pentru ca ati impartasit si celorlalti exeprienta dvs din cadrul clinicii noastre.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

2018 © Copyright - CHIROMEDICA - Health & Wellness Center

Digital Marketing by onedigital

error: Content is protected !!