sfatul1

 • CHIROMEDICA Health & Wellness Center vă recomandă câte o vizită periodică la chiropractor pentru a vă menţine coloana sanatoasă. O coloană sănătoasă vă poate scuti de multa suferinţă şi durere în viaţa de zi cu zi. Prin aceste vizite repetate lunar, puteţi evita agravarea unor afecţiuni la nivelul coloanei, care netratate pot provoca dureri cronice.
 • 15 minute de exerciţii specifice pe zi, vă pot întări musculatura paravertebrală şi astfel puteţi preveni accidentările frecvente la nivelul coloanei vertebrale datorate unei mişcari bruşte sau în urma ridicării diferitelor obiecte mai grele. O musculatură paravertebrală dezvoltată va oferi stabilitate coloanei vertebrale, astfel evitându-se deplasările vertebrale şi chiar apariţia herniilor de disc. CHIROMEDICA Health & Wellness Center vă pune la dispoziţie o varietate de exerciţii, individualizate, şi vă oferă consultanţă în efectuarea corectă a lor.
 • Terapia prin chiropractică oferă posibilitatea evitării declinului în activităţile de zi cu zi. Pacienţii care beneficiază de chiropractică au o stare generală mult mai bună, sunt mai atenţi la factorii de risc care le-ar putea pune sănătatea în pericol. Un studiu efectuat de Consiliul pentru Cercetare Medicală a dezvăluit faptul că această terapie este mult mai eficientă decât tratamentul spitalizat în ceea ce priveşte durerile lombare şi musculare.

Grija noastră este sănătatea dumneavoastră !

 

Vă aşteptăm cu mult drag la CHIROMEDICA Health & Wellness Center !

 

PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE

Chiromedica - Health & Wellness Center

Str. Oltului Nr. 47
400600 Cluj-Napoca
Romania
Phone: 0770296601
Secondary phone: 0771024163
Orar de functionare:

luni 
marți 
miercuri 
joi 
vineri 

 1. mai 19, 2017

  si eu ar trebui sa vin.ma doare tare mult spatele. ce imi recomandati?

  • mai 25, 2017

   Bună ziua.
   Vă recomandăm să veniţi la un consult pentru a analiza mai in detaliu problema dumnevoastră. Vă mulţumim.

 2. mai 26, 2017

  se pot afisa si preturile la ;masaje.tratamente .va rog

  • mai 31, 2017

   Buna ziua. Prețurile pot fi comunicate telefonic. Avem mai multe servicii și planuri tarifare, din acest motiv vă rugăm să ne sunați la nr. de telefon 0771024163 pentru detalii. Vă mulțumim.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

2018 © Copyright - CHIROMEDICA - Health & Wellness Center

Digital Marketing by onedigital

error: Content is protected !!