CHIROMEDICA Health & Wellness Center este formată dintr-o echipă tânără ce are ca obiectiv să facă viaţa mai frumoasă  pentru cât mai mulţi oameni. Clinica este situată într-o locaţie modernă cu ambianţă plăcută şi relaxantă, unde îşi desfasoară activitatea personal autorizat.

Specialitatea noastră este chiropractica, o terapie alternativă de manipulare a oaselor, în mod special a coloanei vertebrale. Astfel, oasele sunt repoziţionate corect în articulaţii, iar vertebrele sunt readuse pe linia anatomică, remediind astfel o gamă variată de afecţiuni.

Chiropractorii noştri au o experiență semnificativă în acest domeniu şi am decis să ducem această activitate la un nivel cât mai înalt şi să promovam acest mod de terapie până la momentul în care să ajungă cunoscută în toată ţara.

Alături de chiropractică, avem și departamentul de nutritie și dietetică și departamentul de psihologie. În cadrul departamentului de nutriție și dietetică, puteți primi informații prețioase despre alimentație și despre stilul de viață, iar dacă aveți diferite afecțiuni (obezitate, diabet, boli cardiovasculare), vi se poate întocmi un plan alimentar personalizat care să vă ajute să vă recăpătați sănătatea. În cadrul departamentului de psihologie, primiți ghidaj și suport dacă vreți să vă cunoașteți mai bine, vreți să dobândiți resursele necesare pentru a vă gestiona problemele cu care vă confruntați, vreți să aveți un echilibru emoțional ca să trăiți o viață mai bună!

Scopul nostru este să ne extindem în mod continuu şi să putem prelua un număr cât mai mare de pacienţi pentru că există nenumarate cazuri pe care le putem trata şi putem scuti de suferinţă un numar mare de pacienţi.

Vă aşteptăm cu mult drag în locaţia noastră.

 

 

CHIROMEDICA Health & Wellness Center

De ce să alegeţi serviciile CHIROMEDICA Health & Wellness Center?

de-ce-sa-alegi-chiromedica

  • Pentru o viață fericită lipsită de dureri
  • Să iți recapeți mobilitatea și libertatea de mișcare
  • Pentru a te bucura de activitățile care iți fac plăcere
  • Să devii un om activ, flexibil și echilibrat
  • Pentru că ești tratat cu respect, seriozitate și profesionalism
  • Grija noastră principală este sănătatea și siguranța ta.

ECHIPA CHIROMEDICA Health & Wellness Center Cluj-Napoca


I. Departament CHIROPRACTICĂ


 

MOLNAR MIHALY

Chiropractor
0771 024163

 

 

 


II. Departament NUTRIȚIE ȘI DIETETICĂ


ABABI RADU CATALIN

Dietetician - Nutritionist
0771 024163
[/column]

 


III. Departament RADIOLOGIE ȘI IMAGISTICĂ


DR. COUTI MARIA CLAUDIA

Medic Specialist Radiologie si Imagistica Medicala
0771 024163

 

 

IV. Departament PSIHOLOGIE


psiholog denisa marchis chiromedica

Psiholog Denisa Marchis – CHIROMEDICA Health & Wellness Center

DENISA MARCHIȘ

Psiholog clinician
0771 024163