Ce spun clientii nostri despre noi – tratament laser

tratament laser cluj chiromedica

Mă numesc Alexandra Negru.

În urma suprasolicitării genunchilor, datorată exercițiilor fizice, am dezvoltat o tendinită bilaterală. Mi s-a recomandat terapia cu laser de către ortoped. După aceea am început să mă informez despre această terapie și să caut pe internet diferite locuri unde aș putea să îmi tratez tendinita.

Am dat întâmplător peste site-ul CHIROMEDICA Health & Wellness Center, unde într-un articol era prezentat Soft Laser.

La citirea articolului, am sunat imediat la clinică pentru a afla mai multe detalii.

La telefon mi s-au oferit toate informațiile necesare despre ședințele cu Soft Laser și am decis să încerc.

Am făcut programarea pentru prima consultație la chiropractorul Răzvan Gherman. În urma examinării genunchilor mei, mi-a explicat întregul proces și am început ședințele cu laser.

După a 5-a ședință, începusem să simt cu adevărat o schimbare în viața de zi cu zi. Durerile acute au disparut, resimțind doar o sensibilitate atunci când depuneam efort. În urma celor 10 ședinte recomandate, această sensibilitate s-a diminuat semnificativ.

Chiropractorul Răzvan Gherman mi-a recomandat pe lângă ședințele cu laser, un set de exerciții fizice, pe care continui să le fac și acum, după terminarea celor 10 ședințe de tratament laser.

Profesionalismul de care chiropractorul a dat dovadă și faptul că acest laser m-a ajutat să îmi reiau activitatea fizică fără dureri, mă face să recomand cu drag nu doar tratamentul Soft Laser, cât și clinica CHIROMEDICA Health & Wellness Center.

 

Ce spun clientii nostri despre noi – tratament laser

Numele meu este Bondrea Tiberiu şi am vârsta de 72 ani şi 7 luni.

În toamna anului 2018 am început să am dureri mari în zona umărului drept şi în mâna dreaptă.

Durerile erau mai puternice atunci când întoreceam capul spre dreapta şi ridicam concomitent mâna. Durerile porneau de la gât şi mergeau prin umăr, pe mână pînă la degetul mic şi inelar. Frecvent îmi şi amorţeau cele doua degete.

Am fost la medic neurolog, care mi-a recomandat să fac un RMN. În urma investigării a rezultat că la coloana cervicală am multiple deborduri şi protruzii discale, osteofitoză marginală, care comprimă nervii care coboară în braţ, în mod deosebit nervul cubital.

Medicul neurolog mi-a recomandat tratament medicamentos analgezic şi antiinflamator, care însă nu a dus la ameliorare semnificativa.

Căutând o altă soluţie, am ajuns la CHIROMEDICA Health & Wellness Center, unde mi s-a propus un treatament cu SAFE LASER, pentru a reduce inflamaţia.

După 10 şedinţe de tratament cu acest laser, durerea a scăzut cu cca 50%. Pot acum să-mi utilizez mâna dreaptă semnificativ mai bine şi să întorc capul spre dreapta.

Am încredere că rezultatele favorabile vor creşte odată cu continuarea tratamentului. Consider că terapia cu laser este deosebit de eficientă pentru reducerea inflamaţiei.

BONDREA TIBERIU – 0740261300   

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

2018 © Copyright - CHIROMEDICA - Health & Wellness Center

Digital Marketing by onedigital

error: Content is protected !!