Este important sa stim ceea ce spun clientii nostri despre noi. Click aici…

Vezi și părerile persoanelor care au slăbit cu planurile noastre și si-au schimbat viața. Click aici…

 1. octombrie 26, 2018

  Clinică curată, liniștită. Oameni profi, sfaturi utile. Aceste lucruri caracterizează clinica. Recomand la toată lumea!

 2. martie 2, 2019

  Mi-a placut foarte mult modul in care am fost tratat. M-am simtit exceptional dupa o sedinta de chiropractica.
  Recomand!

 3. august 23, 2020

  Bună ziua! Mă numesc Hădărean Vlad și am 39 de ani. La sfârșitul anului trecut am avut dureri puternice în zona lombara care îmi radiau și pe piciorul stâng până în talpă. În urma un RMN am aflat că am hernie de disc L5 – S1 destul de mare. Soluția propusă de neurochirurg a fost operația. Am căutat altfel de soluții și am găsit-o la un coleg de serviciu care avea aceeași problemă. El mi-a zis de această clinică și atunci mi-am făcut o programare la domnul Molnar Mihaly. După primul consult mi-a recomandat 5 ședințe legate de chiropractica. După primele 3-4 ședințe și după sfaturile și exercițiile primite durerile au început să dispară. Am continuat ședințele de întreținere cu domnul Molnar Mihaly pe care îl recomand cu toată încrederea la fel și clinica CHIROMEDICA Health&Wellness Center pentru serviciile și profesionalismul de care dau dovada.
  Hădărean Vlad
  Tel. 0751138556

  • octombrie 19, 2020

   Buna ziua,
   Va multumim pentru mesaj si pentru descrierea experientei dvs in cadrul companiei noastre. Va multumim pentru increderea acordata.
   Va imbratisam cu drag si va dorim multa sanatate.

 4. octombrie 9, 2020

  Am ajuns la ChiroMedica Health Center prin recomandarea unei prietene, la dl. doctor Molnar Mihaly. Aveam dureri cervicale destul de pronuntate, datorita faptului ca petrec mai mult de 9 ore/zi pe scaun, din cauza job-ului, iar incepand din martie 2020 durerea a devenit si mai pronuntata, deoarece lucrez de acasa si pozitia pe scaun in timpul serviciului nu era neaparat cea mai buna, asta generand blocaje ale spatelui la un interval de 4-6 saptamani.

  Am ales pachetul de 5 sedinte si asa consultatia a fost gratuita, ceea ce m-a bucur mult 🙂 Inainte de prima sedinta, am avut o discutie cu dl. doctor, in care m-a intrebat ce fel de perna folosesc, pozitia corpului in timpul somnului, pozitia capului fata de ecranul laptopului in timpul serviciului si daca folosesc suport pentru zona lombara pe scaun – un alt aspect care m-a bucurat mult, deoarece am simtit imediat un interes in a ma ajuta si a-mi face viata mai usoara.

  Chiar de la prima sedinta, am simtit o detensionarea considerabila a zonei cervicale si lombare si spatele mult mai relaxat in general, cu o coloana mult mai intinsa. Mi-a fost recomandat sa fac si o serie de exercitii disponibile atat pe pagina de Facebook a clinicii, cat si pe Youtube, pentru o pozitie corecta a spatelui si detensionare a zonei cervicale, cand ma aflu acasa.

  M-am simtit foarte confortabil la clinica din momentul in care am ajuns la prima consultatie, fetele de la receptie au fost extrem de dragute, iar dl. doctor Molnar m-a tratat cu mult profesionalism. Inainte cu o zi de fiecare programare, am primit si reminder pe telefon cu ora si ziua programarii, ceea ce a facut mult mai usoara comunicarea.

  Voi continua sa merg la sedinte de intretinere, ca sa asigur o stare de bine permanenta spatelui meu si relaxare pe cat posibil.

  Recomand cu mare mare drag clinica, pentru tot ajutorul oferit si profesionalism! Va multumesc! 🙂

  • octombrie 19, 2020

   Buna ziua,
   Va multumim pentru mesaj si pentru descrierea experientei dvs in cadrul companiei noastre. Va multumim pentru increderea acordata.
   Va imbratisam cu drag si va dorim multa sanatate.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

2018 © Copyright - CHIROMEDICA - Health & Wellness Center

Digital Marketing by onedigital

error: Content is protected !!