sanatatea coloanei

Clădiţi-vă muşchi – pentru forţă, frumuseţe, împotriva îmbătrânirii şi mai ales pentru sănătatea coloanei vertebrale. sanatatea coloanei

Lipsa unei mase musculare bune vă expune la riscuri în multe domenii ale vieţii:

1. ENERGIE:

Celulele musculare au mai multe mitocondrii (decât grăsimea). Aici se produce energia. Folosind ciclul lui Kreb, în mitocondrii se face ATP-ul, care este supranumit moneda energetică. Celulele musculare sunt uzine de forță.

2. HORMONII:

Muschiul îmbunătățește sensibilitatea la insulină, ceea ce îl face mai important la diabetici. Pentru managementul greutății, mușchii au o influență pozitivă asupra leptinei (hormon produs de celulele grase și care este în directă concordanță cu cantitatea grăsimilor din corp – cu cât aveți mai multe grăsimi, cu atât produceți mai multă leptină) și ghrelinei (hormon cu acțiune opusă leptinei și are rolul de a crește pofta de mancare), controlând senzația de foame.

3. INIMA:

Musculatura influențează pozitiv controlul tensiunii arteriale și ritmul cardiac.

4. ÎMBĂTRÂNIRE:

Musculatura are un rol determinant și semnificativ în încetinirea îmbătrânirii. Mușchiul ajută la protejarea și întărirea oaselor din corp. O parte a  îmbătrânirii este reprezentată de slăbirea mușchilor de bază, ceea ce duce și la probleme de echilibru.

5. COLOANA VERTEBRALĂ:

În zona abdomino-lombară dezvoltarea tuturor grupelor de muschi duce la o mai bună protecție și la o postură corectă a coloanei vertebrale, care prin definiție este anti-îmbătrânire. Aceşti muşchi, devenind mai puternici duc la o mai bună stabilizare a coloanei vertebrale și ajută persoanele în vârstă să-și păstreze echilibrul.

6. FRUMUSEŢE:

Este greu să fii frumos și sănătos fără masă musculară. Prin urmare, vă recomandăm să vă dezvoltați masa musculară.

În cadrul CHIROMEDICA Health & Wellness Center își desfășoară activitatea persoane specializate care vă stau la dispoziție cu informații și ajutor susținut pentru a vă îndruma spre a vă atinge scopurile fixate de dumneavoastră.

Astfel, dacă vă luptați cu kg în plus, aveți dureri de spate, doriți să castigați mai multa masă musculară, sau pur și simplu doriți o analiză a stării actuale de sănătate, vă invităm să ne contactați folosind nr. de telefon 0770296601 sau formularul de mai jos.

Grija noastră este sănătatea dumnevoastră !

Vă așteptăm cu mult drag la CHIROMEDICA Health & Wellness Center! 

PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE

Chiromedica - Health & Wellness Center

Str. Oltului Nr. 47
400600 Cluj-Napoca
Romania
Phone: 0770296601
Secondary phone: 0771024163
Orar de functionare:

luni 
marți 
miercuri 
joi 
vineri 
Sumar
Ce legatura au muschii cu îmbătrânirea, frumusețea,forța și sanatatea coloanei vertebrale?
Nume Articol
Ce legatura au muschii cu îmbătrânirea, frumusețea,forța și sanatatea coloanei vertebrale?
Descriere
Aflati ca lipsa unei mase musculare suficient dezvoltate vă expune la riscuri în multe domenii ale vieţii. Click aici pentru mai multe detalii...
Autor
.
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

2017 © Copyright - CHIROMEDICA - Health & Wellness Center

Digital Marketing by onedigital

Contacteaza-ne!

0771.024.163

error: Content is protected !!